Sinä

Runoilija raivotar77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 11.2.2016 18:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet minulle.
Ruusunterälehtiä
hiekkatiellä.
Keskipäivän täysikuu.
Hiekkapaperia sekä sirkkeli
silkkilakanoilla.

Kaikkea sitä sinä olet.
Minulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkaus on äärikokemuksia, henkilökohtaisesti, kuten kuvaat hyvin.

Tunteita laidasta laitaan, hienoja ilmaisuja

 

Käyttäjän kaikki runot