naamio kasvoilla

Runoilija lonely bird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen ja pippurinen mutta kiltti sydämeltäni. :)
 

naamio kasvoilla vaellan elämää eteenpäin.
naamion otan pois ainoastaan silloin kun olen yksin ja pystyn olemaan se mitä olen.
olen niin rikkinäiseksi rikottu,että en uskalla näyttää kenellekään sitä.
joka aamu kun herään laitan naamion kasvoille ja aloitan uuden päivän.
mutta koko ajan pelkään, että kulissini kaatuu ja paljastuu millainen oikeasti olen.

Selite: 
tuntuu vaan tältä tällä hetkellä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa. Liian moni elää kulissielämää ja se on pidemmän päälle raskasta.

 

Käyttäjän kaikki runot