Anna anteeksi

Runoilija lonely bird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen ja pippurinen mutta kiltti sydämeltäni. :)
 

Anna anteeksi ettei minulla ollut aikaa sinulle.
Anna anteeksi etten huomannut tuskaasi tai kuullut sitä äänestäsi.
Jos aikaa taakse päin kääntää voisin, sinut sieltä jostain takaisin toisin.

Selite: 
Tämä runo on ystävälleni joka nelisen vuotta sitten päätyi epätoivoiseen ratkaisuun. Minulla on hirveä ikävä häntä. <3 <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa..

Toisinaan joutuu katselemaan taakseen. Hienosti sen ilmaiset.

 

Käyttäjän kaikki runot