elämä

Runoilija lonely bird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen ja pippurinen mutta kiltti sydämeltäni. :)
 

elämä se muistuttaa siitä mitä saada voit.
jaksaa kun yrittää se piristää.
naura, itke ja iloitse.
siinä lääke elämän.
kun sitä lääkettä kun käytät elämäsi helisee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno!

Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot