luottamus

Runoilija lonely bird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen ja pippurinen mutta kiltti sydämeltäni. :)
 

mitä enää voi tehdä kun luottamus on rikottu ja sinut on rikottu tuhanteen palaan.
mitä voin enää tehdä kun ei jaksa eikä pysty luottamaan kehenkään.
rakastin sokeasti ja sain vain turpiini.
voimat vietiin joka päivä ja nyt sen vasta näen kuinka se vaikuttaa.
Voimia joka päivälle pitäisi olla mutta ei ole kuin rikottu ja silpottu sydän ja ihminen.

Selite: 
tämä on eräälle ihmiselle joka petti luottamukseni pahasti ja alisti minua. vaikea on enää päästä elämään kiinni kun olen aivan rikottu ja tuhansia palasia vain....
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella koskettava runo! Samaistuin.

 

Käyttäjän kaikki runot