tunne

Runoilija lonely bird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen ja pippurinen mutta kiltti sydämeltäni. :)
 

se kutittaa ihoani ja tuntuu hassulta.
naurattaa ja välillä ärsyttää mutta ihanaa se silti on.
se iskee aina kun olen paikallani.
se tekee iloiseksi ja onnelliseksi.
se on tunne kun tunnen lapseni liikkuvam sisälläni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot