Et saa tietää

Runoilija dino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tässä maailmassa ei pärjää pelkällä hyvyydellä, koska on olemassa paha joka tuhoaa hyvän"
 

Suolaa kurkussa,
siltä tuntuu kun kätesi
nousee viimeiseen
vilkutukseen.
Yritän katsoa sinua,
mutta kuva sumenee.
Häivyt pois.
Huomaan että poskeni
ovat suolaveden peitossa.
En tiennyt, että kävisi
näin.
Sinä et saa ikinä tietää.

Selite: 
"nätti tyttö", kiitti siitä... paskat. Kurkku on karhea.
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi kertoo suuresta pettymyksestä, surusta, kun hän lähteekin pois. Ei lohduta, "sinä olet nätti tyttö". Surullinen juttu.

 

Käyttäjän kaikki runot