Elämän kello

Runoilija dino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tässä maailmassa ei pärjää pelkällä hyvyydellä, koska on olemassa paha joka tuhoaa hyvän"
 

Kuulen kellon tikityksen
Aika kulkee liian nopeaan eteenpäin
Kävelen vastatuuleen,
se hidastaa vauhtiani
ja sumentaa silmäni
En pääse eteenpäin,
kuulen vain ajan eteenpäin juoksevan
Lopulta vastaani tulee liian iso kivi,
kompastun ja tunnen miten
menetän tasapainoni
Kaadun
ja kipuu repii sydäntäni
En pääse ylös ja näen miten
kaikki muut kävelevät ohitseni
Kuulen ajan kuluvan
ja kasvoni kivettyvät
Aikanikin vain lipuu ohitseni.

Selite: 
"...kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää..."
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot