Ajan kirous

Runoilija dino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tässä maailmassa ei pärjää pelkällä hyvyydellä, koska on olemassa paha joka tuhoaa hyvän"
 

Ajat muuttuvat.
Mikään ei ole ikuista.
Ainoa varma asia on muutos.
Jos ei olisi muutosta,
maailma ei edistyisi.

Kuitenkin kaipuu entiseen,
on suuri
Ennen oli paremmin,
miksi sen piti muuttua?

Haluan takaisin sen.
Hulluuden, hauskuuden
ja välinpitämättömyyden.
Yhteisymmärryksen.
Millon lakkaat muuttumasta
ja tulet takaisin?
Palaat entiseen.

Selite: 
ilkeä toive, mahdoton...
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika kultaa muistot yms kliseitä.

 

Käyttäjän kaikki runot