muutama sana

Runoilija Mielikuvitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mutta sinut oli merkitty minulle
 

yhdestä sanasta sinä voit huomata
kuinka paljon minä mistään oikein
otan perustaa

muutamasta lauseesta saattaa ymmärtää
etten minä loppupeleissä edes pidä
kovinkaan paljoa sinusta,
saatika asioista joita minulle kerrot

lue tämä minun huuliltani -

saatan rakastua sinuun
tai sitten vihata sinua enemmän
kuin itseäni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot