-

Runoilija Mielikuvitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mutta sinut oli merkitty minulle
 

minä tekisin kaikkeni
että unohtaisin
edes hetkeksi
tämän kaiken,

että voisin
vapaasti kiljua
kurkun käheäksi

juoda, paljon kaikkea
niin että ei aamulla,
mitään enää muistaisi

kehua, rumia poikia
häpeilemättä
saada kunnioitusta
ja juosta hengästymättä
tuntea lentävänsä
kunnes jalat pettävät

tehdä asioita, joita sinä teit
tai voisi olla tekemättä mitään -

(tiedä sitten
kumpi on parempi)

toisaalta olen tottunut tähän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot