tyhjä arpa

Runoilija Mielikuvitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mutta sinut oli merkitty minulle
 

mitähän ajattelin,
kun lankesin jälleen
tähän tyhjään arpaan

vuosikymmenien kamppailut
ja unettomat yöt,
niistä saan edelleen lohtuni
sinusta en niinkään
mitään ymmärrä
saatika halua

helsingin yö kuin tuhat
loistavaa lyhtyä
mä en tahdo nähdä
mä en tahdo kuulla
enkä mä tahdo tuntea mutta

tässä mä olen
maskini kanssa huijaamassa sua
samalla tavalla
kuin jokaista ohikulkijaa

sä et saa
tän enempää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot