epäjärjestelmällisyyttä, kiitos.

Runoilija asleep

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä talossa riittäisi korjattavaa,
seiniä värjäytyneitä, pöytiä kuluneita
yhtä sun toista, kaapin ovea repsottavaa
mistä nyt aloittaa, liikaa aikansa eläneitä
Ja sä voit jättää tavaras minne haluat,
lupaan et lattialla on aina tarpeeks tilaa
Jos vaan mua sulle tarpeeksi haluat
mä lupaan järjestää sulle aina tilaa

Ja mua naurattaa nää sisustuslehtien kannet
melkein yhtä paljon kuin ostosteevee
tai hoidon tapaaminen sukukokouksessa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot