pysytään pinnalla

Runoilija asleep

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä oon laskenu mun rahojani senttejä myöten
Onko näiden oikeesti tarkotus riittää elämiseen

Mitä täällä oikein pitäisi tehdä
ettei aina muiden jalkoihin jäisi
Mä taidan vain uppoutua itseeni
mun viimeiseen oljenkorteeni
Ehkä mulla on vain päässä vikaa
kun kahdeksan tuntia päivässä on liikaa
Ne tekee mut väsyneeks, merisairaaks
Kai mä pysyn pinnalla, näin teen itseni tärkeeks

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot