Nimetön

Runoilija asleep

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä oon käyny samassa lähikaupassa
jo niin pitkään etten osaa laskeakaan
Eikä siellä tarvitse seisoa jonossa
vaikken tiedä kassarouvan nimeäkään
Näitä samoja ihmisiä, päiviä ja hetkiä
Uniset äänet puhumassa pimeässä

ei elämällä ole tarkoitusta, elämä on sen tarkoitus

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot