Nimetön

Runoilija asleep

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko tää sittten sitä sosiaalista ahdistusta,
vai vain vähän eksyneitä ihmisiä ympärillä
kun ei koskaan tunnu et saa paljoo irti susta
kun nää hiipii yön pimeydes sun kämpille
Ja teidän elintasonne on pelkkää huijausta
Huomaa ku välttelee sitä kaikkea paskaa lattialla,
jota et kuitenkaan saa koskaa siivottua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot