Halu saa mut sekaisin

Runoilija asleep

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tänään sattui,
niin kuin ennen.

annoin luvan ottaa lasillisen, toisenkin
viinin pysäyttäen juoksevia ajatuksia
rauhoituin käyttämällä rahan viimeisenkin
suljin puhelimen, välttelin ihmisiä
oon maannu suihkussa varmaan päiviä
enkä vieläkään oo kunnossa, järjissään

järjissään, viimeinen lasillinen
viikon alku on uusi alku,
haluun uuden alun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot