Nosta?

Runoilija cb839bba9126eaeeb96aaa2004468abb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2018 18:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Näen hiutaleiden putoavan
katson, niiden
hunnutettua kauneutta

ne ovat omiani

Saatan nähdä kimaltavan
katson sittenkin,
vain hiljaisuutta

Sekavassa mielessäni
tai edes sieltä jostain

Mahdotonta löytää tietä,
polkua, edes painaumaa
jostain järjen tieltä

Kun joskus tuntuu,
ettei jaksa
ne eivät selkene

Tai ei ainakaan kykene,
en yksin

välttämättä edes kenenkään kanssa

Lopulta tajuan, miten
hataralle pohjalle
meidät joskus jätetään

eikä edes haluta nostaa sieltä

... tai edes nousta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot