Hetki

Runoilija cb839bba9126eaeeb96aaa2004468abb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2018 18:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

Hetki astuu yllättäen liki
täytyy lausua näkemiin
sanat eivät koskaan tule kakomatta
ei onnistu lausumaan unohtumatta

jokainen luulee että se pitää
että niitä lausuessa
jokainen sana on totta
ja jokaiste erikseen hyvästellessä
päättää ja lupaa taukoamatta

- - katsot silmiin, sanot hyvästi
tiedän että tarkoitat sitä - -
mutta minä, niitä lausuessani
saatan valehdella jos ei rohkeus riitä

Toisille elämä on huviretki
jossa ovat serpentiini ja ilmapallot
minulle kuitenkin, koko matka
on hengissä pitämistä, joka hetki

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot