Vielä

Runoilija cb839bba9126eaeeb96aaa2004468abb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2018 18:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 

Tuijotan pöydän pintaa
vaikkei katseeni oikeasti olekaan siinä
vasta takavasemmalta hento ääni
saa minut havahtumaan takaisin

useana kertana minä ajaudun
aina vain takaisin ja takaisin
usko pois, minä tiedän
se maailma ei ole kaunis

- eikä hyväksi

minä uskon ja luulen
että jonain päivänä vielä pakenen
sekä toivon, toivon ja toivon
ettei pako ole luovuttaminen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot