Mennyt

Runoilija cb839bba9126eaeeb96aaa2004468abb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2018 18:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Askel askeleelta ylemmäs
joka hetki,
vaikkei tahtoisi

minä näen sinut,
näen teidät

Teidät kaikki

Suljen silmäni
en tahdo ajatella
en hetkeäkään,
en nykyistä, en tulevaa

Se kaikki on mennyt
kadotettua

Jostain sieltä ylhäältä
en löytänytkään tietä takaisin

ja mistään alapuoleltani
ei selvinnyt helpotusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.

Kauniisti kirjoitettu ja jännä runo ;)
Pidän

 

Käyttäjän kaikki runot