Kesäyö ja kylmä sydän

Runoilija Minttumaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten...
 

Pakastin talvella sydämeni..
halusin sen kesäksi sulattaa.
Taisinpa olla liian tosissani,
kun ei hellekkään sydäntäni saa sulamaan.

Sana vain, ja olen sinun!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täytyisi olla rakkauden tuomia kuumia aaltoja , ennen kuin sulaa sydämesi.
Tämän kesän helteet eivät sulata.

Vain yksi pieni sananen voi kaiken muuttaa vaikka se onkin joskus vaikeaa saada sitä hänen sanomaan.
Sydämellinen onnitteluni sinulle syntymäpäivänäsi.

Joskus se sana on tiukassa, mutta katse sen voi myös sulattaa! Kiitos runostasi!

Aivan, yksi pieni sana voi kaiken muuttaa :< :)
Niin kuin pieni, taikka suuri rakkaus<3
Onnea sinun päivääsi tähän ! :):)

 

Käyttäjän kaikki runot