Ihmeitä

Runoilija Minttumaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten...
 

Ihmeitä, niitä täynnä joka päivä
te kaksi..
yhdessä... leikkien, toisianne suojellen..

Tulevaisuus, pelottaa joka päivä
te kaksi..
yhdessä... leikkien, toisianne auttaen...

Rakkaus, täyttää sydämemme joka päivä
te kaksi...
yhdessä... leikkien, toisianne rakastaen

.. ja me rakastamme teitä...

Selite: 
- Kiirettä pitää poikien kanssa, toinen nyt 3v 3kk ja nuorempi 1v ja 10kk. Päivät täynnä leikkiä ja äidillä työtä, olette luoneet oman maailman jonne saamme silloin tällöin kuulua, majan kattona tai autona.." isi on hyvä kaivinkone"-
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot