1,2,3...

Runoilija Minttumaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten...
 

Kasvojani vilvoittava sade, pehmeänä laskeutuu varpaisiini..
kulkien vatsani pinnalla, hellien syntymätöntä aarrettamme..
Kumpa vain 1. en olisi näin kipeä issiaksen takia,
2. väsynyt kuumuuteen ja 3. ettei tarvitsisi vahtia syömisiään koko ajan...!

Raskauden ja rakkauden ihanuutta, tunne siitä, että on olemassa..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot