Totta vai rakkautta

Runoilija söde

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.4.2018
Viimeksi paikalla: 18.2.2021 23:55

Asuinpaikka: Raisio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.3.1994

 
Toisiinsa kietoutuneet
Niin syvästi rakastuneet

Toisistaan niin onnelliset
Yhdessä vihdoin kokonaiset

Huulet rohtuneet suudelmista
Posket kipeät nauramisesta


... 

Painaa pään kainaloon, 
muttei silmiään sulje.. 

On vaikea uskoa, 
et olis totta tää tunne.. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuollainen tunne on varmasti totta monella, tällä vuosikymmenellä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot