Pessimisti

Runoilija söde

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.4.2018
Viimeksi paikalla: 18.2.2021 23:55

Asuinpaikka: Raisio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.3.1994

 
Pyörällä päästään
Järjen ääni kadoksissa.

Perhoset vatsassani
Eivät nää huomista.

Herää jo hölmö!
Pyyhi kasvoiltas tuo virne!

Tuut sen kyllä huomaamaan..
Tää on vaan virhe.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin elävä ja leikkisä tuo pessimisti

Hauska kuvaus pessimististä,pidän.

Niinpä, virheetkin kuuluvat elämään, virheistä yleensä oppii <3 
 

Käyttäjän kaikki runot