Uusi minä

Runoilija söde

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.4.2018
Viimeksi paikalla: 18.2.2021 23:55

Asuinpaikka: Raisio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.3.1994

 

En ole enää se sama,
joka oli valmis tyytyy vähempään.

En ole enää se sama,
joka halus vaan onnea elämään.

En tarvii uutta vuotta kertomaan,
et tässä on uusi minä.

En enää vie ajatuksia takas vanhaan,
vaan kuljen eteenpäin ehjenpänä.

En pelkää epäonnistumisia,
ne on osa mun tulevaisuutta.

En häpeä mun käsiä arpisia,
ne on vain vailla väriä uutta.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tunnelma runossa
iloisa voitokas ja raikas
kovasti tykkään tästä
Koskettavaa kertovaa, rakkautta tarvitsevat kaikki elämäänsä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot