Tunnetoipilas

Runoilija söde

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.4.2018
Viimeksi paikalla: 18.2.2021 23:55

Asuinpaikka: Raisio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.3.1994

 

En ole mitään,
voit heittää minut pois
Tukea tai toivoa,
en sulta toivois.

Valmiiks jo rikkinäinen,
synkkä ja arvoton
Aito rakkaus
on mielestäni mahdoton.

Polkuni on pitkä,
valoton ja kivinen
Ehkä mä ansaitsenkin
olla se yksinäinen.

Jospa vielä joskus..
saan sen mitä haluan
Sitten,
kun itseäni oikeasti rakastan.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin surullinen tunnelma,pidän.

Varmasti joskus on jälleen kaikki hyvin, rakkaus ja tunne on syvin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot