Nimetön

Runoilija eräsvetäytynyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rakastin sinua
rakastit minua
nälkä kasvoi syödessä
en tyytynyt vain rakkauteen
halusin sinut kokonaan
kunnes tajusin
etten voinut sua omistaa

Selite: 
-Haluan sinut, en halua omistaa... -Haluan kaiken sinussa, en halua vangita!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot