Rskastavan haaveita...

Runoilija eräsvetäytynyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos olisin HIV
haluaisin että kantaisit sitä
olisin virus, jota ei voi parantaa
kulkisin aina mukanasi
minne vain menetkin
ylä- ja alamäet
hyvät- ja huonot ajat
aina hautaan saakka..
mutta se ei ole mahdollista
minä en ole virus
sinä et kantaja
enää voin vain haaveilla
kulkevani kanssasi
ylä- ja alamäet
hyvät- ja huonot ajat...
mutta haaveissani olen sinussa aina
kuten sinä minussa!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kekseliäästi ja muutenkin hienosti kirjoitettu. Näin pilkkua raiskatakseni huonot ajat kirjoitetaan erikseen ;)

Kekseliäästi ja muutenkin hienosti kirjoitettu. Näin pilkkua raiskatakseni huonot ajat kirjoitetaan erikseen ;)

 

Käyttäjän kaikki runot