Amor

Runoilija eräsvetäytynyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sait minulta sen
aarteen kauneimman
mitä sain takaisin sinulta?
-surun suurimman
ja palovammat pahimmat
siitä Amoria aseineen syytän
kun jätti sydämeeni rakkauden kuin syövän.

Olin hänelle roihu nuotion
josta jäi hiillos kytemätön
pakoi vielä liekit rovion
johon sekoittui rakkaus näkymätön
vaikka olisikin kuolematon
silti tuhkaan peittyi
Amor, tiedät se sattui.

Takavarikoikaa puukot ja tulitikut
sillä sieltä hän saapuu
uskottelee että joku on teihin rakastunut
ja hetkenä jona olette heikkona
hän teitä satuttaa
kun ajattelette sitä onnena
hän saattaa vielä puukottaa
tai ampua jousellaan.

Amor vain käytti voimiaan
joilla sai minut rakastumaan
ja tosirakkauteen uskomaan.
Näytti miltä särkynyt sydän tuntuu
sitä ennen vielä väitin:
"kyllä se parantuu,
aivan hetkessä unohtuu"
mutta olinkin väärässä
palan yhä rakkauden liekeissä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Karua, mutta totta! Niinkuin elämäkin. Koskaan ei voi tietää milloin ovi menee kii. Tai milloin uuden voisi avata.

Ihana! :) ehdottomasti paras näistä :)

mutta minne ovat kadonneet loput? :/

 

Käyttäjän kaikki runot