Hiekkaveistos

Runoilija eräsvetäytynyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Teit minulle palveluksen
jälkeen kolmannen varoituksen
aloitit onnen rakkauden
nykyään minulle vain virnuilet
kun minua vastaan kävelet
ja takaisin vain hymyilen
sinua luokseni odottaen

tein sinulle palveluksen
jälkeen rakkauden riitojen
kun sain paikalleen viimeisen
sirpaleen sydämen
jonka rikoit minut jättäen

päästin irti sinusta
nyt en pääsyeroon surusta
kun rakensit sydämesi kivestä
minä taas hienosta hiekasta
joka niin helposti murenee
ja luottamukseni rakkauteen vähenee
aina enemmän rakkaus kirvelee

hiekkaveistos sydämeni on
niin hauras ja kaikille arvoton
niin helposti murentuen
taivaan tuuliin leijaillen

menetin parin hiekkaveistoksen
jälleen tuulessa hamuilen
kivisydämen pintaan takertuen
löysin kestävämmän veistoksen
materiaalista kestävän kiven
jonka vierellä taas murenen
taivaan tuuliin leijailen
onneani etsien

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mahtava! tunne vaan jatkuu... hyvin käytetty sanoja... sana nikkarointi on huippua...

hieno runo, pidin paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot