Pala palalta, ulkoa ja sisältä.

Runoilija 79e2a771b347e7545deb9bd9dfe76de3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003
Viimeksi paikalla: 25.11.2018 12:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hänen sydämensä ei ole enää
kokonainen,
hänen kuorensakin, jota hän
niin kovasti on itselleen rakentanut,
murtuu.

Hän ei enää pysty kohtaamaan
sisintään,
ei pysty enää elämälle mitään
takaisin antamaan.

Nyt hän on voimaton.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot