Mieti

Runoilija 79e2a771b347e7545deb9bd9dfe76de3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003
Viimeksi paikalla: 25.11.2018 12:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuka miettii mitä sanoo?
Kuka sanoo mitä miettii?

Mieti, jos sanot mitä mietit,
mietitkö mitä sanot?

Jos mietit mitä sanot,
sanotko mitä mietit?

Miettiikö kukaan mitä sanoo?

Sanooko kukaan mitä miettii?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot