Minä nyt.

Runoilija Black Dahlia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on kuin kyynel sateella, oli se iloinen tai surullinen. Kommentteja otan ilolla vastaan.
 

Jokaisen sydän on joskus särkyny,
jokainen on vuodattanu kyyneliä ihmisen takia,
jota on rakastanut ja jota rakastaa.
Mie rakastan jokaista läheistä ihmistä miun elämässä,

kaikkia vaan eri tavalla...

Oon vahvasti sitä mieltä et joskus sen pitää vaa riittää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot