Syksyn uudet tuulet

Runoilija Black Dahlia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on kuin kyynel sateella, oli se iloinen tai surullinen. Kommentteja otan ilolla vastaan.
 

Joskus elämä voi yllättää,
uusi tuttavuus,
joka tuntuu niin tutulta.
Luulisi, että olisimme tunteneet jo vuosia.
Ne pienet tunteen lämpöiset hippuset,
jotka ovat menneen kesän jäljiltä,
tuntuvat saaneen minut kiinni.
Olen nähnyt sinut vain kerran,
mutta näen sinut mielessäni joka päivä.
Juttelemme tunteja,
muttet ole vieressäni.
Se ei haittaa,
koska tieto siitä,
että olet seuranani,
saa minun ihon kananlihalle,
ja hymyn nousemaan korviini saakka.
Laulan jälleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

....jaaaa sitten eikun muokkaamaan. Tarina on mutta kuinka sen saa kiteytettyä runon muotoon niin että se lähtee lentoon?

Elämä on yllätyksiä täynnä...

 

Käyttäjän kaikki runot