Burgundyn punaista Goottierotiikkaa

Runoilija MachineGun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2003
Viimeksi paikalla: 2.10.2016 8:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.12.1990

Nosta minut taivaalle, tatuoi sun sydämeen. Pelastan sun päiväsi, minä kultaan polkusi. Sytytetään kynttilä, pidättele hengitystä. Siivet sulaa liekkeihin, minä tipun uudelleen...
 

Mustaksi muurrettuja silmiäsi,
kehystäen puuterin valkoinen ajattomuus

Kauneutesi on niin karua,
vuosikymmenten takainen romanttisuus

Mystinen ylväytesi koskettaa minua,
Huokaan rakkauttani kun avaat nyörejäni.

Siinä päivänvarjon alla....

-Caressing intrusion of the beast-

Siinä hämärän maan tomussa hetken,
katseltiin toistemme sieluja.

Haluan aina rakastella sinua.


Juothan tuhkani kun korein kuolema tanssii luokseni...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot