laidalla.

Runoilija MachineGun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2003
Viimeksi paikalla: 2.10.2016 8:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.12.1990

Nosta minut taivaalle, tatuoi sun sydämeen. Pelastan sun päiväsi, minä kultaan polkusi. Sytytetään kynttilä, pidättele hengitystä. Siivet sulaa liekkeihin, minä tipun uudelleen...
 

savun väriset hiukset
ne kiemurtelee pohjoistuulessa
..vihaisessa

taikaa tuskan tuodessa
kaipuu
jostain tuntemattomasta..

armoton oli pelko.

hiljaisuuden keskelle
aukeaa..
suo
vetäen lihaa sisäänsä

tragedia.

se vaikeroi
se tajusi
että hänen tarvitsisi..

veti itsensä pajuihin
viiltäen..
kalpean kätensä
verestä hän hiljaa hymisi
piirsi kehoonsa viivan
punaisen

hän lauloi metsälle
tarinaa
huojeni hänen mielensä
katsoi kauneinta taivaanrantaa
..sulki silmät....

hiljaisen tuulen tullen
luontoäidin syliin
missä kurjenmiekat ristivät
hän vaipui
..ikuisuuteen.

Selite: 
nopeasti sutaistu.. en ikinä jaksa tehdä mitään kunnolla :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot