riemuidiootin illanistujaiset

Runoilija MachineGun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2003
Viimeksi paikalla: 2.10.2016 8:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.12.1990

Nosta minut taivaalle, tatuoi sun sydämeen. Pelastan sun päiväsi, minä kultaan polkusi. Sytytetään kynttilä, pidättele hengitystä. Siivet sulaa liekkeihin, minä tipun uudelleen...
 

Huudan niin
että ääneni kaikuu
yli sinisten vuorten
en näe ystäviäni
vaikka olen niiden joukossa

wwwSSSHOOOooomn

En näe enää
vehmaista pensaikkoa
joka ympäröi aukiota
missä tanssimme

ssswwOOOOSShhhh

EI, minä huudan
mutta en kuule
edes omaa ääntäni
eikä kukaan
armottomassa basson jytinässä

profiileja..
ihmisiä,
eläimiä?

Tunnen
kuinka sisuskaluni irtoavat..
pehmeä maa
lyö kasvoille
ihanasti

EI, en kuule enää mitään
huipulla on sumuista.

Selite: 
kyllästynyt nuori..
Kategoria: 
 

Kommentit

erittäin mielenkiintoinen. tässä jos missä on tulkinnanvaraa. hienoa kuvausta.
ja mitä lujempaa huutaa, sitä vähemmän kuulee.

 

Käyttäjän kaikki runot