VASTAA

Runoilija ritsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oletko vihainen?
en

Oletko mustasukkainen?
en

Oletkooletkoletkoletkoletkooooooo?
EN

lopettaisit, antaisit aikaa, miettiä, järkeillä, tunteilla...

turhautunut ja tyrmistynyt
kyllä
sitä taidan olla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttu tunne hei.

 

Käyttäjän kaikki runot