näytön paikka

Runoilija ritsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ei se ole suhteen tarkoitus
kiusata toista,
näyttää toiselle,
että itse pärjää
omillaan.

suhde koostuu
kahdesta ihmisestä,
jotka välittävät toisistaan,
pystyvät puhumaan.

näyttämisen halu
riistäytyy käsistä.
onnen ja autuuden tilalle astuu:
surua
katkeruutta
vihaa

luulo että toisella menee oikeasti hyvin.
...oikeasti kummallakaan ei ole hauskaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot