valehtelija

Runoilija ritsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kertoisitko minulle suloisia valheita,
kuorruttaisit ne pienillä yksityiskohdilla
-jotka eivät ole ollenkaan oleellisia-

normaalin valehtelijan tunnistaakin helposti.

Sinä vain jätät asioita kokonaan kertomatta
tai sitten vuodatat likaisen todellisuuden ulos tunteella

"enhän minä sinua vakoile, katselen vain salaa"

silti toivoisin että keksisit edes hyviä tekosyitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä. mutta tuli jotenkin haikea olo. en itse ole valehtelia mutta tuli vain haikea olo tastä. mutta pidin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot