kolikon kääntöpuoli

Runoilija ritsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"miksi minun pitäisi panostaa tyttöystävään joka ei panosta minuun"

anteeksi. ole hyvä.
sanoisitko tuon uudelleen.

tiedätkö kenen ympärillä
maailmani on pyörinyt,
lähes herkeämättä??

onko sinulla aavistustakaan
kuinka paljon mietteitäni
kuinka paljon aikaani
kuinka paljon rahaani
sekä ennen kaikkea henkistä sietokykyäni,

olen sinuun PANOSTANUT.

näkökulmani asioihin,
taitaa tarkoittaa omassa mittakaavassasi
kolikon kääntöpuolta,
jota et edes ajattele.

koska sinä
haluat elää hetkessä

etkä vaivautua kurkkaamaan sinne toiselle puolelle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot