Kaipuu

Runoilija amarth

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitteleva runojen ruksaaja.
 

Kuulen lintujen laulua, sulosointuja kauniita.
Näen auringon nousun. taivaanrannan kauniin.
Näen kesäiset niityt ja hiekkarannat.

Niistä silti jotain puuttuu, mitä?

Sinua en niistä löydä, en sanoin voi kuvailla,
en värein voi maalata.
Silti tunnen sinut sydämmessäni.

Sieltä sinut löydän kun ikävä ja kaipuu on suurin.
Rakkaani miksi et voi luokseni tulla?
Miksi täytyy sinun aina lähteä,
vaikka tiedät että kaipaan sinua niin.

Sinut haluaisin viereeni,
tuntea kosketuksesi, lämpösi,
haistaa tuoksusi ja pitää sinua lähelläni.

Miksi et siis viereeni jää?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot