huolta pidä.

Runoilija amarth

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitteleva runojen ruksaaja.
 

Rakkaani..
Anteeksi kaikesta mitä olen sinulle väärin sanonut,
väärin tehnyt.

Sinua kohtaan reilu en ole ollut.
Lyönyt, pahoinpidellyt sinua olen.

Arvoltani en ole sinulle sopiva,
vaan helvettiin kuuluisin.
Silti sinua rakastan, kuin olisit omaa vertani.

Älä anna minun elää yksin,
vaan rinnalleni jää ja minusta huolta pidä.

Selite: 
Runo on omistettu nykyiselle rakkaudelleni =)
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniita sanoja siitä, miten rumaa ja julmaakin rakkaus voi olla.
- toisaalta ilman sitä, kaikki on pahempaa.
pidän tästä :)

Sinua kohtaan reilu en ole ollut.
Lyönyt, pahoinpidellyt sinua olen.

Älä anna minun elää yksin, *

Runo on aika mielenkiintoinen. Poimin muutamia kohtia esille runoltasi. toivon että runosi ei olisi aitoa tunnetta vaan kuvitteellinen silloin pidän siitä. Mutta jos se on aitoa tunnetta oikeasta elämästä. älä odota anteeksi antoa. liian vakavia on kohtelusi ollut rakkaallesi. Muista että mies ei lyö naista sillä mennään pitkälle elämässä. Minua runosi sai ainakin puhuttelemaan. Runosi on myös hyvä sillä oikeasti on hyvä miettiä onko väärässä vai oikeassa. vahva runo!

 

Käyttäjän kaikki runot