tunteettomana

Runoilija amarth

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitteleva runojen ruksaaja.
 

Elämä, täynnä murhetta, surua, kuolemaa se on.
Ei enempää, ei vähempää.
Miksi siis elämme? Mille elämme? Mikä päämääränä? Sitä emme tiedä, emme arvaa.
Jotkut elävät tappaakseen, toiset tappavat elääkseen.
Jotkut elävät töitä tekemällä.
Itse elän rakastaakseni, etsin vastarakkautta,
pitääkseni huolen muista jotka minusta huolta pitävät.
Tunne valtaa minut taas, se polttaa, kärventää.
Silti sitä halajan lisää, sitä tunnetta kaipaan...
...yhä uudestaan ja uudestaan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot