Entinen

Runoilija Eksynyt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2012
Viimeksi paikalla: 30.3.2017 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.1996

Runoissani pyrin käsittelemään omia kokemuksiani ja tunteisiini, mutta myös eläytymään kuvitteellisiin tunnelmiin ja tapahtumiin, jotka saattavat koskettaa muitakin.
 

Entinen tunne palaa salaa
Raunioiksi eheytetyn minuuteni hakkaa
Kai se on niin tarkoitettu
Onhan siitä usein varoiteltu

Vanha tiivis ilmapiiri
Sairaala ihan liian siisti
Ahdas, raskas, katse ahnas
Sokeaan uneen tahdon taas takas

Karkumatka alkaa
Askelia, pelkoa sataa
Painoa valuu niskaan,
Juoksen kuin hullu, paeten iltaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot