Särkyneet itkut

Runoilija Eksynyt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2012
Viimeksi paikalla: 30.3.2017 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.1996

Runoissani pyrin käsittelemään omia kokemuksiani ja tunteisiini, mutta myös eläytymään kuvitteellisiin tunnelmiin ja tapahtumiin, jotka saattavat koskettaa muitakin.
 

Taiteilijasieluni tanssii
Mielessäni polttelee
Lepatuksen transsiin
Sivellin mieltä tottelee

Korvissani särkyneet itkut
Valintojen vaikeudet
Haavoittuneen ihossa lasinsirut
Eron hauraat haikeudet

Tuoksussaan adrenaliini
Pakenevat henkensä edestä
Ei saa saada kiinni
Solki iskee voimalla kädestä

Voimani sammuu
Vain maali jäljellä
Katseeni tummuu
Äskeisestä jälkenä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot