Nimetön

Runoilija Eksynyt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2012
Viimeksi paikalla: 30.3.2017 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.1996

Runoissani pyrin käsittelemään omia kokemuksiani ja tunteisiini, mutta myös eläytymään kuvitteellisiin tunnelmiin ja tapahtumiin, jotka saattavat koskettaa muitakin.
 

Et kai taas, et kai
Jätä mua yksin, ethän?
Saatan olla yksi monista vain
Kuka kärsii myös, ketkä?

Arvaatko edes kivun määrän
Jonka muhun kaiverrat julmasti
Teit uudestaan teon väärän
Etkä edes pyydä anteeksi

No, anteeksi vaan, anteeksi
Etten ole sinulle tarpeeksi
Minullakin on rajani
Mitä voin kestää vuoksesi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot