Hiljaa voi olla helpompaa

Runoilija Eksynyt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2012
Viimeksi paikalla: 30.3.2017 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.1996

Runoissani pyrin käsittelemään omia kokemuksiani ja tunteisiini, mutta myös eläytymään kuvitteellisiin tunnelmiin ja tapahtumiin, jotka saattavat koskettaa muitakin.
 

Tapetoin seinät mieleni
Yksin päätin mä lähteä
Älkää asettuko tielleni
Älkää muokatko päätöstä

Hiljaa huurrutan peilin
Pintaan piirrän rikkinäiset rakkaudet
Ehjät suukot ympärille jakelin
Toivottavasti vielä aavista et

Totuus on kai niin vaikeaa
Selittää kuitenkaan ymmärtämättä
Hiljaa voi olla helpompaa
Rohkaiset silti, puristat mun kättä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo!

Totuus on aina vaikein
kauniisti kirjoitettunakin.
Mä oon täs vaikket kaipaakaan.
Anna käsi, hypätään kauniimpaan.

 

Käyttäjän kaikki runot